Мінімальне замовлення 300 грн

При замовленні від 2000 грн. знижка 4%


Папір для випічки - класифікація пергаментного паперу за типом

Що таке пергамент для випічки? Пергамент – невід'ємний елемент кухні кожної господині. Це багатофункціональний продукт, який приносить багато переваг у процесі приготування. Папір для випічки зручний і простий у використанні, тому користується великою популярністю не тільки напрофесійних кухнях, але й серед господинь. приготування та зберіганняпродуктів. Вона виготовлена із спеціальної целюлозної маси, що робить їїбезпечною для здоров'я.
  • Калька популярна у хлібопекарській промисловості, бо це дуже дешевий матеріал. Це тонкийпрозорий аркуш паперу, який необхідно розмазати з обох боків, щоб тісто не злипалося. Також слід пам'ятати, що калька може зруйнуватися за високих температур. Підходить для випікання пісочного та дріжджового тіста, соковитих холодних десертів, наприклад, чізкейків.
  • Харчовий пергамент - найпопулярніший продукт серед кондитерів та домогосподарок. Він гладкий, пластичний, має щільну текстуру. Пергаментний папір стійкий до вологи і високих температур і не вимагає мастила при випіканні виробів з пшеничного борошна. Такий пергамент для випічки можна використовувати для роботи з будь-яким типом тесту.
 

Для чого потрібний папір для випічки?

Основне призначення паперу для випічки - зберегти цілісність кондитерськоговиробу, не допускаючи його прилипання до форми або аркуша. Крім того,виключає тривале миття кухонного начиння. Пергамент із силіконовим покриттям можна використовувати не тільки при роботі з випічкою та десертами, але й розігрівати їжу в духовці та мікрохвильовій печі. Листи пергаменту також можна використовувати для пакування та подачі готових страв.

Харчовий пергамент можна використовувати по-різному. Папір для випіканнявідмінно підходить як шаблон для приготування різних форм печива. Або йогоможна використовувати замість кондитерського рукава для прикрашання цукерок глазур'ю.
  • Якщо пергамент для випічки має силіконове покриття, його можна використовувати кілька разів.
  • Якщо папір повністю складається з целюлози, він одноразовий.
  • Зверніть увагу на упаковку. Якщо виробник каже «тільки для запікання», то на такому пергаменті не можна запекти овочі або м'ясо.Врахуйте, що при приготуванні їжі, що виділяє багато соку, папір моженамокнути. У таких випадках рекомендується використовувати харчовуфольгу.

Купити пергамент для випічки з силіконовим покриттям можна на сайті Vita-pack.com.ua .

Переваги пергаменту для випічки

    • зроблено з природних ресурсів ;
    • не вимагає попереднього відпалу деко та мастила рослинними або тваринними жирами, що робить його економічним у використанні та підходить для дієтичних продуктів;
    • зберігає корисні властивості, смак та аромат продуктів.
Вибираючи кухонний пергамент, пам'ятайте про частоту і вигляді випічки.

Відмінним вибором для будь-якої господині або пекарні стане силіконізований пергаментний папір, оскільки він не вимагає мастила, що значно економить час.

Можливо використовувати до 7 разів на кожну сторону, що значно знижуєвитрати.Можливо вам також потрібні будуть рукави для запікання.